Een sculptuur kopen in de webshop?

Ik vind het maar raar, mensen die kunst online kopen. Zeker driedimensionaal werk, sculpturen, die wil je gewoon in handen hebben, voelen. Maar toch verkoop ik af en toe een werk online. En zo raar is dat ook niet. Sommige sculpturen kun je via filmpjes rondom bekijken. Waar dat niet het geval is kun je me altijd extra foto’s vragen. En het belangrijkst: je hebt altijd twee weken bedenktijd. Twee weken om het werk thuis te bekijken, voelen, ervaren hoe het staat. Bevalt het niet, dan stuur je het weer terug!

Daarom heb ik ook op mijn nieuwe website een webshop. Bij ieder werk kun je zien of het te koop is, en wat het kost. Ik zorg er dan voor dat het bij je bezorgd wordt, per post of ik bezorg het zelf, in overleg. Voor jou een manier om ook in deze tijd kunst te kijken en te kopen, voor mij een manier om toch nog iets te kunnen verkopen. Zoals de laatste sculpturen die ik toevoegde, torso’s van vlierhout, deels zwart geverfd. Daardoor ontstaat een krachtige figuur waarin de imperfecties van het hout benadrukt worden. Bekijk het filmpje!

Kijk eens rustig op mijn website rond!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.