Nieuwe naam, nieuw logo

Tien jaar geleden al registreerde ik mijn bedrijf. deVerbeelding noemde ik het. Inderdaad met een kleine d en hoofdletter V, zo moest het zijn. Ik maakte een logo van een houtsculptuur, een torso in hout van appelwortel. Logisch, want ik maakte houtsculpturen. Inmiddels ben ik 10 jaar verder. Ik maak nog steeds houtsculpturen, maar ik doe méér.

Vorig jaar deed ik een poging om de samenhang in mijn werk te zien, en die vond ik. Ik maak kunst mét en ín de natuur. Ik liet een nieuwe website bouwen, waarop mijn oude logo niet meer paste. En ik heb deVerbeelding als naam laten vallen. Mijn eigen naam mag er nu in, en wat ik maak: Bart Ensing Nature art.

Ook maakte ik, met wat hulp,  een nieuw logo. Een boompje van een logo-site, mijn kleuren er ingebracht en er een van mijn installaties in verwerkt. Dwarrelende takken, de eerste installatie die ik in de natuur maakt, nog steeds een van mijn favorieten. Wat mij betreft een mooi logo dat past bij mij, en dat goed op mijn website past.

dwarrelende takken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.