Niet te bezoeken, wel te zien.

Het zijn rare dagen. We zitten binnen of gaan beperkt naar buiten. Alle exposities zijn afgelast. Geen KunstWandelRoute Hummelo, geen Kunstroute Lochem. Ook de expositie Eye Candy 25 bij Galerie Anita Ammerlaan in Roozendaal kun je niet meer bezoeken. Maar virtueel kan dat wel! Ik maakte namelijk een filmpje van de expositie. Nou, eigenlijk alleen van mijn deel. 60 m2 waarop ik mijn werk mooi heb kunnen presenteren. Grote en middelgrote sculpturen van in de natuur gevonden hout, of van olijfhout. En een serie waternimfen gemaakt van hout van een archeologische opgraving.
Kijk rond en krijg een impressie. Hopelijk gaat de expositie binnenkort weer door, en anders zijn de werken later weer bij mij thuis. En de meeste zijn terug te vinden op mijn nieuwe website, en daar ook te koop. Neem eens een kijkje!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.