Opbouw Schemerwerelden vordert!

Ik was gewaarschuwd: exposeren in de Wiebenga silo van Cultuurcentrum CHV Noordkade is het gevecht met de ruimte aangaan. 13 betonnen silo’s tot 16 meter hoog, rauw beton, grauw beton, geweldige ruimtes. Ik had een plan, min of meer, maar wist dat ik het zou moeten aanpassen. Locatiespecifiek werken, een uitdaging, ik houd er van. En het werkt! Niet meteen misschien, maar met aanpassingen wordt het nog beter dan ik hoopte. 5 dagen leef ik nu in de silo’s, bouw ik op, met hulp. Steiger opbouwen, hoog werken. Ladder, nog hoger. Een boompje de lucht in, touwen ophangen, draden. Gelukkig ben ik niet alleen afhankelijk van mijn eigen technisch inzicht. En heb ik nog een week.

Geen plaatjes hier van het resultaat, alleen impressies van de opbouw. Het wordt geweldig! De expositie is open vanaf 20 zondag juni, en tot die tijd mag je ook bij de opbouw komen kijken. Het zou geweldig zijn als je een keer langskomt. Ik ga nog aangeven wanneer ik bij de expositie aanwezig ben, maar benader me gerust, ik vind het leuk om bezoekers te ontmoeten. Praktische informatie vind je op de site van De Compagnie Veghel. Een tijdslot reserveren is niet nodig.

1 antwoord
  1. Joop
    Joop zegt:

    Ik maakte kennis met jou en je werk in de Wiebengasilo. En ga er een stukje in onze krant over schrijven.
    Je hoort nog van me. Succes.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.