Het vordert, bij zorgcentrum Kulenburg

Aan het werk bij zorgcentrum Kulenborg. Twee dagen was ik nu bezig, ladder op, touwtjes knopen, ladder af. Later tentharingen er aan, en weer later de grond in. Gisteren aardig opgeschoten, vandaag iets minder. Gesprekken met bewoners o de begane grond, of vanaf het balkon, met bezoekers of toevallige voorbijgangers. Ik zie veel mensen die op bezoek komen, door het hek met hun (groot)ouder of partner praten. Warm, maar wel met afstand.

Ik krijg daar wat van mee, maar ga ook mijn gang. Verbond van twee perenbomen de takken met de grond, met wit draad. Bedacht hoe ik verder ga. Stemde af met Ellen Verhagen die als het af is in de installatie komt piano spelen. Morgen ga ik met oranje draden aan de gang. Diagonalen, een aanvulling op de verticale witten. Spannend hoe dat uitpakt. Zoals het er nu uitziet ben ik morgen nog niet klaar, zaterdag wel. En dan plannen wanneer ik de verlichting aan zet en Ellen de muziek gaat verzorgen. Waarschijnlijk kondigen we het alleen in het zorgcentrum en de omliggende woningen aan, om niet te veel publiek te krijgen. Ik maak vast een filmpje!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.